Рафтовете на тази библиотечка от снимката се множат. Благодаря на Кристина Митева за подарените от нея книги! Няколко думи от писателката за този подарък ще намерите тук: https://www.facebook.com/kristina.oneofus/posts/4731610900196878
Авторите са добре дошли да представят свои произведения чрез творби в библиотеката, събития за представяне на книги или творческо писане.
Елате със своя книга и вие, гости, или изберете една от колекцията. Оставете за споделяне това, което сте успели да дочетете по време на престоя си (поради многото други занимания може би няма да остане време, но все пак…). Дори лично послание бихте могли да добавите до бъдещите читатели.
Междувременно забелязахте ли, че октомври вече наближава? Остава само този месец, в който да посетите Дома тази година. Резервирахте ли своето място тук? През него ще има творческо ателие, за което обявата във Фейсбук ще ви извести. Ще има и Празник на боба в Смилян. А дотогава остават две слънчеви седмици, през които някои билки все още не са увяхнали, крушите са узрели, конете и колелетата се носят по хълмовете и пътеките. Обадете се на +1206-227-5959 или пишете на ethnoartroom@gmail.com.
Доскоро!