От средата на ноември 2023 сме част от едно ново приключение благодарение на прекрасния екип на Да хванеш гората: “ДА ХВАНЕШ ГОРАТА” в книга-пътеводител! В невероятна компания сме с още 29 истории за неочаквания път към дома 🍃

Най-новият член на семейството на “Да хванеш гората” е продукт, създаден с много любов и желание, а също и с труд и усилия, за които съм безкрайно благодарна на Галя Щърбева и екипа й! Ето как го представи самата тя:
30 истории за неочаквания път към дома – най-вдъхновяващите герои на предаването и невероятните места, които те превърнаха в ново начало.”

Ето линк към пътеводителя онлайн, а по книжарниците книгата ще е в тези на издателствата Сиела и Хеликон: Книга-пътеводител “Да хванеш гората”

С това дестинацията Горно Киселчово разнася в още повече посоки вестта за съществуването си и позволява да се разкриват бавно тайните й на запазени ценности от изконни времена.

За впечатленията от гостите ще научавате директно от посетителите през отзивите им в Гугъл картата. Ето го последния със снимки там: Отзив в Гугъл.
Разбира се, намират се (много рядко) и “доброжелатели”, които пишат фалшиви отзиви в смисъл, че нито са били гости, нито са комуникирали някога с нас, стопаните на този родопски дом. Единственият ни пример е следния и с чисто сърце си казваме, че няма как да избегнем подобно вмешателство, тъй като сме в публичното пространство и там хора всякакви ще се намерят: Фалшив отзив.

Бъдете наши гости догодина и почуствайте сами духа на Дома за гости и събития в китно Киселчово 🍃 Очакваме ви с нови подобрения през новия сезон. Заповядайте! Пишете на ethnoartroom@gmail.com или през Вайбър/Whatsapp на +1206.227.5959.