Блог

Categories

Ноемврийско утро

Ноемврийско утро

Утро. Студено ми е. Бялото по тревите показва, че има защо. Сутрин и вечер есенният хлад се е разположил удобно до чашата чай. Всичките лъчи през септември събрах от плажа, и все пак… Никога не са в повече. Сега топлото от обедното слънце в двора и цветовете на гората са мои приятели. Имаше доскоро листа във всички нюанси на оранжевото. Някои розовееха. Други бяха златни, пък зеленото от иглолистните е като напомняне за кръговрата.

Вино и книги по време на Смилянския празник с Албена Ненкова

Вино и книги по време на Смилянския празник с Албена Ненкова

Вино, книги и разходка из България с книгата WINES OF BULGARIA e приключението, което Албена Ненкова представя за ценителите на гледката, вкуса и топлината на Дома по време на Празника на смилянския боб следващия уикенд. Записването е с предварителна резервация до 26 октомври, сряда. Моля, вижте публикацията за съпътстващи събития и как да направите заявки.

Родопски Звездни Вечери за КиноПриключенци 2

Родопски Звездни Вечери за КиноПриключенци 2

Игралният филм Шибил (2019) е получил до момента 132 награди, участвал в 117 фестивала и е показан в 49 страни по света. Това е една съвременна адаптация на известния едноименен разказ на Йордан Йовков за историята на Рада и Шибил. Заповядайте на 6 август от 20 часа!

Родопски Звездни Вечери за КиноПриключенци

Родопски Звездни Вечери за КиноПриключенци

Серията Родопски Звездни Вечери за КиноПриключенци започва на 8-ми юли, петък, от 19:30 часа в залата на Етно Арт Руми с прожекции на “Завет” и “Майсторът на комедията”. Ще бъдат представени и две книги от гостенката на събитието Албена Ненкова.

error: Content is protected!