Резервации и местоположение

 

+1 206 227 5959 чрез Вайбър или WhatsApp

ethnoartroom@gmail.com

Ще излезете извън обхват на 5 или 6 километра, преди да стигнете до комплекса в Горно Киселчово. След село Смилян, на два километра преди село Могилица, живописният извит път е обозначен с табели към Киселчово, а когато паркирате в неговия край, ще установите, че оттам започва земният рай, наречен Горно Киселчово. Ще разпознаете Дома за гости и събития Етно Арт Руми, като погледнете в посока напред и нагоре. Последната бърза отсечка е за мечтателите и любителите на природата, които са стигнали дотук и за които пешеходна дистанция от 200 метра не е проблем. Ако изсвирите с клаксона, Руми ще слезе да ви посрещне.

Ползвайте следните GPS координати: 41.531701N 24.592443E или следвайте указанията на Гугъл картата към Етно Арт Руми

Пристигате без автомобил? Няма проблем! Вземете автобус до град Смолян и ни се обадете, за да осигурим транспорт до и за връщане от Киселчово. Цената зависи от броя на пътуващите и багажа. Звънете през Вайбър или Whatsapp на +1206 227 5959,
за да направим и пътуването ви лесно и приятно!

Ако идвате с автомобил от посока Асеновград, поемете в посока Бачковски манастир – Чепеларе – Смолян. След бензиностанция ОМИКС, малко преди Смолян, завийте надясно в посока на табелата „Смолян-Ц“. На следващото кръстовище последвайте табела „Център 5 км“.

От Смолян излизате по пътя за село Арда. Посоката от Смолян е Чокманово – Смилян – Арда. На излизане от Смолян продължете по първия разклон вдясно в посока на тези села и следвайте пътя до село Смилян. На първия разклон след табелата за Смилян завийте отново надясно в посока Могилица и Арда. Пътят минава през Смилян, като на излизане води към селата Кошница, Киселчово и Арда. След Кошница на първия разклон с пътни знаци последвайте табелата за Киселчово надясно. На следващия разклон продължете направо и ще влезете в Киселчово, но това е Долно Кислечово. Отминете и ще стигнете до остър, почти 180-градусов завой (скоро и представите ви за живота ще се преобърнат на почти 180 градуса!). Малко след него сте на площадката за паркиране.

Етно Арт Руми е в Горно Киселчово и ви очаква! Оставете колата си и поемете нагоре по пътеката, малко вляво от „мегдана“ на селото. На 15-тина метра след малкото мостче вляво е Домът за гости и събития, готов да ви посрещне.