(История с продължение от тихото и чистото на Родопите)
Утро. Студено ми е. Бялото по тревите показва, че има защо. Сутрин и вечер есенният хлад се е разположил удобно до чашата чай. Всичките лъчи през септември събрах от плажа, и все пак… Никога не са в повече. Сега топлото от обедното слънце в двора и цветовете на гората са мои приятели. Имаше доскоро листа във всички нюанси на оранжевото. Някои розовееха. Други бяха златни, пък зеленото от иглолистните е като напомняне за кръговрата.

Кръговратът на моя живот ме довежда до това да правя отново домашен хляб. Хубаво ще е в тази тиха есенна вечер трапезарията да замирише на лятно зърно, поело енергията на слънцето и на нашите ръце. Само да има и кой да сложи дърва в печката и ароматите ще въздигнат ноемврийската вечер до вселенски мир. Но без други хора наоколо аз “циганската любов” не я подклаждам. Ще чакам посетителите тези дни, за да разпалим огъня.

Запази топлината в себе си. Ела у Дома. +12062275959 или ethnoartroom@gmail.com за резервация

За да следиш историите на Етно Арт Руми, можеш да се присъединиш към страниците във Фейсбук или Инстаграм. През Youtube канала пък може да се чуят някои от звуците на магичното отдалечено Киселчово.

До среща!