На 29 октомври, събота, на залез слънце в Етно Арт Руми/Ethno Art Room ще настъпи време за вино. Вино от Оряховица, още книги оттам и разходка из България с книгата WINES OF BULGARIA.

Това приключение е за ценителите на гледката, вкуса и топлината на Дома за гости и събития и един красив завършек на Празника на Смилян и смилянския боб. Той продължава до неделя, така че ще имате възможност да опияните сетивата си с вкусове, аромати и багри.

Записването за участие става с резервация, която включва само капаро за нощувки и, ако желаете, закуски и вечери. Цените на индивидуалните стаи можете да разгледате тук https://ethnoartroom.com/amenities-bg/ и да направите заявка до сряда, 26 октомври. Моля, използвайте следния имейл: ethnoartroom@gmail.com. За въпроси се свържете чрез Вайбър или Whatsapp +1206-227-5959.

Дегустацията включва представяне на 3 вина от Албена Ненкова (цена 10 лв. в брой на място).

В Смилян пък, който е само на 15 километра от Етно Арт Руми, предходната вечер специално за 20-то издание на Празника на Смилянския фасул съвместно с Механа Аида е създадено дегустационно меню “Родопска кухня”. С него домакините представят съвременен прочит на 6 традиционни родопски ястия. Детайли и информация за записване вижте в линка отдолу – местата вече се изчерпват!

До добра среща с чаша вино в ръка и пъстри раздумки около книги и нови приятелства 🍷

Фейсбук обява за Дегустационно меню Родопска кухня

Facebook:

www.facebook.com/EthnoArtRoom

Instagram:

https://www.instagram.com/ethnoartroom

GPS координати:

41.531701N 24.592443E

Адрес:

с. Киселчово, област Смолян 4765

Телефон:

030 15 8383

ПИШЕТЕ НИ

За собственичката

Oт Сиатъл до Родопите: Героинята в моята приказка се роди край Черно море. Там Руми израсна и работи, докато не замина да се бори с шумните и суетни брегове на Тихия и Атлантическия океан. Лято подир лято, Руми се качваше на голямата бяла птица, която я отнасяше през парещата сол на океана до парещето слънце на Родината. До лятото на 2019-та, когато оранжевото на залеза над Киселчово разтопи бронята на голямата бяла птица.
Тук звездите са наблизо и говорят. Тук всичко е пропито с подкупваща първичност. Но най-важното тук намирам друга част от себе си.
Сега оставям светът да идва при мен, вместо аз да отивам при него. От крилете на полета над океана направих порти и на портите написах “Етно Арт – Руми” – моят Дом за гости и събития. Канейки ви в него, изразявам това, което бих искала да подаря на всеки от вас: възможност да намерите тихото и да изплетете свой чифт криле. Заповядайте!

партньори

Copyright © 2024 Ethno Art Room | Етно Арт Руми | All Rights Reserved.